Afhaal


Belangrijke mededeling!

Hoewel het uitdagende tijden voor de horeca zijn, kijken we naar de toekomst en hebben we besloten te investeren in onze keuken. Dat houdt in dat de komende weken onze keuken compleet wordt vernieuwd.

Het goede nieuws is dat we open blijven voor bezorging en afhaal van sushi, kleine hapjes en binnenkort ook pokebowls. Het slechte nieuws is dat de meeste warme gerechten zoals de afhaalmenu's en gerechten als babi pangang, nasi, bami etc. tijdens de verbouwing niet te bestellen zijn.

We beginnen op 15 februari 2021 en volgens de huidige planning kunnen we in de week van 8 maart 2021 weer volledig draaien. Houdt onze social media in de gaten voor updates!

Sin Jah is geopend voor bezorging en afhaal. Van dinsdag t/m zondag en op feestdagen kun je bij ons afhalen en maaltijden laten bezorgen. Onze tijden zijn:

  • Afhaal en bezorgen:
    • Dinsdag t/m zondag van 16:00 - 21:00 uur.

Volgens de richtlijnen van het RIVM, hanteren we een contactloze wijze voor zowel afhaal als bezorgen. 

CONTACTLOOS BEZORGEN

• Bestel je gewenste maaltijd online (https://bestellen.sinjah.nl) en betaal direct met iDeal
• De bezorger zet je maaltijd voor de deur en neemt gepaste afstand

CONTACTLOOS AFHALEN

• Bestel je gewenste maaltijd online (https://bestellen.sinjah.nl) of bel 058-2890990.
• Betaal online direct met IDEAL of bij Sin Jah met PIN zodra je gearriveerd bent.
• Bel ons als je er bent en we brengen de bestelling naar buiten.

 

Heerlijk genieten van de lekkerste Aziatische gerechten, maar dan aan je eigen eettafel? Bij onze afhaalservice aan de Schrans in Leeuwarden kun je gemakkelijk en snel eten bestellen. Je kunt natuurlijk ook van te voren even bellen, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling alvast voor je klaar staat.
Wij hebben een uitgebreide menukaart. Naast de bekende populaire gerechten, staan er ook veel verrassende nieuwe gerechten op.

Sushi bestellen in Leeuwarden

Liefhebbers van Sushi zijn bij ons ook aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide kaart met verrassende sushi gerechten. Bekijk op onze sushi afhaalkaart welke sushi wij allemaal bereiden.

Vers

Alle gerechten worden vers bereid door de koks in ons restaurant. Het eten voor afhaal en bezorgen is dus met dezelfde zorg klaargemaakt als voor onze restaurantgasten.

Bekijk nu ons afhaalmenu (pdf).