Afhaal


Sin Jah is geopend voor bezorging en afhaal. Van dinsdag t/m zondag en op feestdagen kun je bij ons afhalen en maaltijden laten bezorgen. Onze tijden zijn:

  • Afhaal: dinsdag t/m zondag van 16:00 - 22:00 uur.
  • Bezorgen: dinsdag t/m zondag van 16:00 - 21:00 uur.

Volgens de richtlijnen van het RIVM, hanteren we een contactloze wijze voor zowel afhaal als bezorgen. 

CONTACTLOOS BEZORGEN

• Bestel je gewenste maaltijd online (https://bestellen.sinjah.nl) en betaal direct met iDeal
• De bezorger zet je maaltijd voor de deur en neemt gepaste afstand

CONTACTLOOS AFHALEN

• Bestel je gewenste maaltijd online (https://bestellen.sinjah.nl) of bel 058-2890990.
• Betaal online direct met IDEAL of bij Sin Jah met PIN zodra je gearriveerd bent.
• Kom via Schrans 105 (voorzijde) binnen om je bestelling af te halen of bel als je bent gearriveerd, dan brengen we de bestelling naar je toe.

 

Heerlijk genieten van de lekkerste Aziatische gerechten, maar dan aan je eigen eettafel? Bij onze afhaalservice aan de Schrans in Leeuwarden kun je gemakkelijk en snel eten bestellen. Je kunt natuurlijk ook van te voren even bellen, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling alvast voor je klaar staat.
Wij hebben een uitgebreide menukaart. Naast de bekende populaire gerechten, staan er ook veel verrassende nieuwe gerechten op.

Sushi bestellen in Leeuwarden

Liefhebbers van Sushi zijn bij ons ook aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide kaart met verrassende sushi gerechten. Bekijk op onze sushi afhaalkaart welke sushi wij allemaal bereiden.

Vers

Alle gerechten worden vers bereid door de koks in ons restaurant. Het eten voor afhaal en bezorgen is dus met dezelfde zorg klaargemaakt als voor onze restaurantgasten.

Bekijk nu ons afhaalmenu (pdf).