Catering


Organiseer je een bedrijfsfeestje of krijg je veel visite op een familiefeest of verjaardag? Verras je gasten dan eens met een Aziatische proeverij. Wij regelen graag de catering op locatie voor je!

Wij hebben een uitgebreid aanbod van populaire en verrassende gerechten uit heel Azië. Ook voor sushi-liefhebbers hebben wij tal van heerlijke gerechten. Zo is er voor elk wat wils. Het ideale recept voor een gezellig feestje!

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij een viertal heerlijke menu´s samengesteld. Uiteraard kun je hier van afwijken. De catering menu’s worden geserveerd in roestvrijstalen ‘chafing dishes’. Hierin blijven de gerechten op goede temperatuur. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de tafels klaarzetten om de ‘chafing dishes’ op te kunnen plaatsen. En wanneer je in Leeuwarden woont, bezorgen wij de catering zelfs gratis. Na het eten halen wij de spullen ook weer op. Wel zo makkelijk!

Jarenlang is Sin Jah al gespecialiseerd om haar gerechten op locatie te leveren en onze gasten zijn uitermate enthousiast over onze service èn kwaliteit.

Minimale afname is 15 personen. De catering wordt zonder bestek en borden geleverd. Wil je graag bestek en borden erbij dan geldt een toeslag van € 2,- p.p. Een catering kan tot een dag van tevoren besteld worden.

Heb je interesse in een sushi catering? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bekijk nu het cateringmenu (pdf).

Referenties

Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier voor uiteenlopende bedrijven en organisaties de catering verzorgd. Tevreden klanten zijn onder andere:

Referenties - Onze tevreden klanten