Groepen & zakelijk


Groepen

Ook grote groepen tot 200 man zijn in hét Aziatische restaurant in Leeuwarden van harte welkom! Er kan van onze uitgebreide menukaart worden besteld, maar wij kunnen ook in overleg een menu samenstellen. Uiteraard is het mogelijk om in overleg een lopend buffet voor de groep te bestellen.

Lopend buffet

Ons lopend buffet is alleen mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. Het buffet wordt afgestemd op jullie wensen en het eten is alleen voor jullie groep bestemd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om een buffet te reserveren.

Bekijk nu het menu met de lopende bufetten (pdf).

Zakelijk

Sin Jah is de perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten in Leeuwarden. Het restaurant heeft een aparte zaal tot 100 personen die geschikt is voor een borrelbijeenkomst of een vergadering. Sin Jah is uitstekend bereikbaar en heeft gratis parkeerplaatsen beschikbaar (na 18.00 en excl. koopavond) aan de achterzijde van het restaurant op het Sixmaplein.

Groepen of zakelijke gasten kunnen in ons restaurant normaal van de kaart bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om een samengesteld menu of een lopend buffet aan te vragen. Voor zakelijke groepen vanaf 15 personen hebben wij tevens speciale drankarrangementen. Het is uiteraard niet verplicht om dit af te nemen. Voor meer informatie of een offerte kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 058-2890990 of via info@sinjah.nl.