Restaurant Leeuwarden


Ons restaurant in Leeuwarden is gevestigd aan de gezellige winkelstraat de Schrans. Uit eten bij ons staat garant voor een onvergetelijke avond. Je wordt meegenomen op een culinaire rondreis door Azië. Ons restaurant in Leeuwarden biedt een uniek aanbod van zowel tapas als sushi. Ervaar de gezellige sfeer en geniet van ruim 100 verschillende gerechten.

In Leeuwarden

Restaurant Sin Jah is een Pan-Asian Cuisine, we serveren gerechten afkomstig uit China, Korea, Thailand, Vietnam en Japan. We hebben per land de lekkerste recepten uitgekozen en omgetoverd naar een eigen gerecht. Een verre rondreis hoef je niet te maken want ben je benieuwd naar de Aziatische keuken dan kan dit gewoon in ons restaurant in Leeuwarden. Je kunt hiervan genieten voor een vast bedrag van € 36,50 per persoon waarbij je onbeperkt kunt eten. Dit is zonder tijdslimiet dus je kunt lekker ontspannen dineren in ons restaurant.

Uit eten met een groep in Leeuwarden

Ons restaurant is de perfecte locatie om gezellig te tafelen met een groep in Leeuwarden. In ons restaurant is ruimte voor groepen tot 200 personen. Voor groepen kan er besteld worden van een uitgebreide menukaart en er zijn ook mogelijkheden voor een lopend buffet. Een buffet is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en samen te stellen naar eigen wens. Wil je liever een aparte zaal huren in Leeuwarden? Dat behoort ook tot de opties. Ons restaurant in Leeuwarden heeft een aparte zaal die geschikt is tot 100 personen.

Afhalen en bezorgen in Leeuwarden

Opzoek naar een mogelijkheid om de Aziatische keuken in eigen huis te halen? Geniet van onze heerlijke gerechten aan je eigen tafel in plaats van in ons restaurant in Leeuwarden. Wij bieden een brede keuze aan gerechten die afgehaald kunnen worden in ons restaurant of kunnen worden bezorgd door heel Leeuwarden. De keuze uit gerechten is zeer uitgebreid, kies bijvoorbeeld voor de lekkerste sushi uit Leeuwarden of ga juist voor één van de traditionele recepten uit Azië.

Uit eten in Leeuwarden

Van plan om gezellig te dineren in ons moderne en sfeervol restaurant? Zorg ervoor dat je er zeker van bent dat er een tafel beschikbaar is. Dit kan gemakkelijk via een online reservering. Hierdoor weet je zeker dat je gezellig kan komen eten in Leeuwarden. Je kunt na 18:00 uur gratis parkeren, behalve op donderdag vanwege koopavond in Leeuwarden.