Kerst 2023 met Sin Jah


Uit eten met kerst

Vier de kerstdagen met familie en/of vrienden samen bij restaurant Sin Jah in Leeuwarden. Op 25 en 26 december maken onze chefs een paar heerlijke exclusieve kerstgerechten om het diner nog specialer te maken. Deze gerechten zijn dan te bestellen naast onze normale uitgebreide all you can eat kaart. Geniet met het hele gezelschap van sushi en andere Aziatische tapas; er is voor elk wat wils. 

Prijzen:

  • Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: € 42,50 per persoon*
  • Kinderen 0 - 10 jaar: € 3,50 per levensjaar*
  • Aanbetaling €15,00 per persoon. Deze aanbetaling wordt per aanwezige persoon verrekend op de rekening. Zie hieronder meer uitleg.**

Lekker thuis vieren

Houden jullie het diner liever thuis? Ook dat is geen probleem. Ook onze afhaal- en bezorgdienst is geopend op beide dagen. Als de bestelling van tevoren wordt doorgegeven, hoef je minder lang te wachten. Alle bestellingen kun je (vooruit) doorgeven via 058-2890990 of bestellen.sinjah.nl.

 

*exclusief dranken en dessert

** Aanbetaling

Voor beide kerstdagen vragen we een aanbetaling van € 15,00 per persoon. Deze aanbetaling zal worden verstuurd per e-mail met een betaallink in de bijlage. Aanbetaling kan enkel via deze betaallink in verband met de adminsitratie van de aanbetalingen.

In de aanbetaling registreren we het totale aantal personen. Zowel kinderen als volwassenen worden hierin meegenomen. Op de kerstdag zelf wordt de aanbetaling per kind ook in mindering gebracht per aanwezig kind. Als de menuprijs van het aanwezige kind lager ligt dan de aanbetaalde €15, dan wordt het restant van die aanbetaling verrekend met de menuprijs van een van de volwassene(n). Dus u betaalt geen hogere menuprijs voor de kinderen, ondanks de hogere aanbetaling.

Natuurlijk snappen wij dat er iets tussen kan komen. Als je de reservering wilt annuleren, kan dat kosteloos tot 2 dagen van tevoren. Als je met meer gasten wilt komen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op in verband met de beschikbaarheid van plekken. Wil je het aantal gasten wijzigen naar minder? Dan kan dat ook nog kosteloos tot 2 dagen van tevoren. Wijzigt het aantal gasten alsnog later, neem dan in ieder geval contact met ons op. Wij zullen ons best doen om de wijziging alsnog voor jullie door te voeren zonder verlies van aanbetaling. Alle wijzigingen kunnen vooraf enkel per e-mail doorgegeven worden via info@sinjah.nl, waarbij de reserveringsnaam en het telefoonnummer benoemd moeten worden. Dan verwerken wij dit en zullen we de aanbetaling voor het verminderde aantal gasten terugstorten.